Kundeservice

Dekorasjon

18 580 Tilbud

Filtrer

På tide å piffe opp hagen din?

Det er selvfølgelig vanlig å pynte innendørs, så hvorfor ikke pynte utendørs i hagen din også! Vi i Fyndiq har samlet massevis av billig hagepynt som du kan handle på nett hos oss. Her kan du finne alt fra engler til hagetroll og Buddha-statuer, så det er bare å velge hvilken dekorasjon som er din favoritt. Velkommen til gode kjøp i dag!

Tips for et vellykket kjøp

Jada, det kan være vanskelig å velge bare én hagepynt, så hvorfor ikke kjøpe flere? Frakten er den samme uansett hvor mange produkter du kjøper! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Nisser, troll og engler

Før i tiden trodde man at det var små nisser som beskyttet gården mot plager, og det var vanlig å fylle hagen med små hagenisser. I dag er det massevis av annen hagepynt å velge mellom, og hageflekken er fortsatt den mest populære! Men du foretrekker kanskje å stille ut en hagedrage for å beskytte tomten? Hos oss i Fyndiq kan du velge og vrake blant prydhjort, naturstein, multipak hagefigurer og mye annet spennende! Hva med for eksempel å sette opp en fontene ved inngangen din, henge opp en vindklokke og sette opp en hund med et velkomstskilt? Her kan du også finne et fint fuglehus og andre flotte statuer med kyssende Eden-engler!