Kundeservice

Bygg

469 tilbud


Filtrer

Bygg en hage med de riktige byggeproduktene

Vurderer du å bygge i hagen din? Da trenger du sannsynligvis også byggeprodukter til hagen å jobbe med. Og det er noe vi i Fyndiq har samlet på nett her hos oss. Her finner du massevis av billige byggeprodukter til hagen og du finner alt fra kompositttraller til balkongsikring og personvern av ulike slag. Så hva slags byggeprosjekt skal du påta deg? Her blant våre byggeprodukter til hagen kan du helt sikkert finne det du trenger – velkommen til gode kjøp i dag!

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du flere hagedingser? Det er mye annet å velge mellom her på Fyndiq, så bruk søkeboksen for å finne akkurat de produktene du ønsker å kjøpe. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Bygg en hage ved hjelp av privatlivet

Har du en liten hage eller en hage hvor buskene ikke er så høye eller tette, kan det være greit å sette opp litt privatliv. Men hvor fin er en kjedelig planke? Ikke spesielt. Blant våre byggeprodukter til hagen er for eksempel TecTake PVC personvernskjerm 70 m buksbom som du kan flette mellom stolpene i et vanlig metallgjerde for å gjøre det om til en prangende hekk i stedet. Du finner også stilige balkongvakter med imitert stein eller grønne blader å sette opp. I tillegg har vi også klassiske sidemarkiser å avgrense med. Hva ser du etter? Sjekk ut vårt brede sortiment og finn alt innen byggehagearbeid her