Kundeservice

Polygel

141 Tilbud

Polygel er den ultimate løsningen for vakre og holdbare negler! Her finner du alt du trenger for å komme i gang med polygel, og du vil oppdage de uendelige mulighetene med polygel-negler. Så hvis du er klar til å ta neglene dine til neste nivå, bli med oss på Fyndiq og bla gjennom vårt brede utvalg for å finne det rette polygelutstyret for deg!


Filtrer

Hva er polygel?

Polygel er en banebrytende innovasjon i neglebransjen som kombinerer fordelene med akryl og gel i ett fantastisk produkt. Det er et tykt, flytende produkt som påføres enten på dine egne negler eller kan brukes som negleforlengelse, og herdes til slutt under en UV-lampe. Polygel-negler er sterke, fleksible og lette, noe som gjør dem til det perfekte valget for både profesjonelle negleteknikere og gjør-det-selv-folk. Og det beste av alt? Polygel er enkelt å bruke, noe som betyr at selv nybegynnere kan lage fantastiske negler hjemme på kort tid!

Polygel-sett

For å komme i gang med polygel trenger du et polygel-sett. Disse settene inneholder alt du trenger for å lage dine egne drømmenegler, inkludert polygel i forskjellige farger, en glideløsning for å forme og kontrollere polygelen, en pensel for å påføre og forme polygelen og neglespisser eller maler for å bygge neglene dine. Enten du er ute etter et enkelt, naturlig utseende eller noe mer dramatisk og fargerikt, er det et polygel-sett som passer din smak!

Hvordan kan polygel brukes?

Når det gjelder å lage polygel-negler, er mulighetene nesten uendelige. Du kan bruke polygel til å forlenge neglene dine, forbedre naturlige negler eller lage fantastiske neglekunstdesign. I tillegg er polygel allergivennlig og luktfri, noe som gjør det til et flott alternativ for de som er følsomme for den sterke lukten av tradisjonelle akryl- og gelnegler.

Feste negler i salongkvalitet hjemme

Hvis du er nybegynner og føler deg litt usikker på hvordan du skal begynne med polygel, ikke bekymre deg! Det er mange instruksjonsvideoer og guider på nettet som viser deg nøyaktig hvordan du bruker polygel-settet ditt og lager fantastiske negler. Og hvis du trenger litt inspirasjon til negledesignene dine, hvorfor ikke sjekke ut sosiale medier for å se hva andre reklamer har laget med polygel

Så dykk inn og begynn å forhandle! Bla gjennom vårt brede utvalg av polygel-sett og finn det som passer dine behov og stil. I tillegg til alt som har med polygel-negler å gjøre, har vi også mye mer innen negler som neglefiler, neglelim, UV-lamper, neglebørster og mer. Finn all din neglepleie hos oss og få negler i salongkvalitet hjemme i dag!