Kundeservice

Stempler

295 Tilbud

Filtrer

Stilige negler med spikerstempel

En gang var et stempel noe som ble brukt på kontorer, for å godkjenne og ikke-godkjenne ulike papirer. Men utviklingen går fremover – og det samme er stempelet. Nå kan du stemple neglene, og dermed få byens kuleste negler! Å ha mønstrede negler har blitt veldig populært i det siste og alt du trenger for å lykkes finner du her hos oss i Fyndiq. Hvorfor ikke kjøpe et stempelsett hvis du er nybegynner? Da får du alt du trenger på ett kjøp, også billig! Ta en titt på utvalget vårt og kjøp det du trenger hjem, du vil ikke angre på det!

Tips for et vellykket kjøp

Løsnegler og fransk manikyr i all prakt - med stempler på neglene får du fine negler samt kule. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Nakne negler med mønsterplate eller stempelsvamp

Det vanligste når det kommer til stempler på neglene er å bruke stempelsvamp. Med den kan du blant annet få en spiker i flere forskjellige farger, eller nyanser – du bestemmer! Det er også mulig å bruke en mønsterplate, hvor du superenkelt lager dine egne motiver til neglene som du maler på mønsterplaten og så fester mønsteret til neglen. Enkelt og morsomt, akkurat som det skal være når man driver med negleproduksjon!