Kundeservice

Sakser og tenger

1 740 Tilbud

Filtrer

Si farvel til skjeve negler med en god neglesaks

Neglelakk i all prakt, men det spiller ingen rolle hvor fin farge neglen din er lakkert i om den er helt skjev. Heldigvis kan skjeve negler glattes, alt du trenger er en saks eller tang. Det er også noe du kan kjøpe her hos oss på Fyndiq, til en lav pris. Her kan du kjøpe billig neglesaks og negletang til den gjenstridige neglen på stortåa. Ta en titt gjennom vårt store utvalg og kjøp det du ønsker deg hjem, du vil ikke angre!

Tips for et vellykket kjøp

Har du tykke tånegler? Da kan det være lettere å bruke en negleklipper fremfor en negleklipper. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Finere negler med gode negleprodukter

Det finnes massevis av negleprodukter, også her hos oss på Fyndiq. Det er her det er fokus på god negletang og neglesaks, og du kan handle fra merker som Babyliss, Vitrym, Bangerhead og mange flere. Alt for at du skal kunne file etter neglen på enklest mulig måte. Du kan bruke en god negleklipper både på tåneglen og neglfingeren. Vi i Fyndiq ønsker at alle skal ha glede av vakre negler. Til dette trengs neglesaks og tang - derfor ønsker vi deg velkommen til et godt kjøp og med det lekre negler!