Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Negleglitter

439 Tilbud

Glitrende negler forgyller livet

Har du lyst på vakre negler? Da er du heldig! Vi i Fyndiq har samlet et stort utvalg av billig negleglitter som dekorasjon til neglene på nett her – og i mange forskjellige former og farger! Her finner du glitter som lyser i mørket, glitterflak i vinterlig sølv, gulldekor for glamorøse negler og finkornet glitter i farger som rosa, lilla og svart! Med negleglitter fra merker som Ciaté, Depend, Otego og Isadora finner du enkelt det som gjør neglene dine til en herlig glitterfest! Velkommen til å handle negleglitter på nett hos oss

Tips for et vellykket kjøp

Vil du bli sett litt ekstra på festen? Pynt neglene med glitterpulver som lyser i mørket! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Bare fantasien setter grenser

Når det kommer til negler og neglepynt som glitrer, er det kun fantasien som setter en stopper, med et glittersett kan du prøve deg frem til det som passer deg best! Det som er bra med negleglitter er at det kan blandes med alt fra UV gel til akryl og vanlig neglelakk – det er bare å sprudle! Velg mellom farger som kobber, asurblå og jungelgrønn til korall, champagne og kjærlighetsrød. Fordi det er så billig, er det enkelt å kjøpe mer, frakten vil fortsatt være den samme!