Kundeservice

Finn billige massasjeprodukter på nett

17 840 tilbud


Filtrer

Herlig helkroppsmassasje hjemme

Nå er det mulig å få en herlig helkroppsmassasje hjemme, og helt alene! Hvem trenger en massasjeterapeut når det finnes Fyndiq? Vi har et bredt utvalg av fotbad for slitne føtter, nakkemassasjemaskiner og massasjekuler for hele kroppen. Ingen vil noen gang behøve å slite med ømme og trøtte muskler igjen, når du finner alt til din massasje til en rimelig penge online. Det er bare å bestille hjem et punktmassasjeapparat som trykker til på de ømme punktene.

Tips for et vellykket kjøp

Glem ikke at til og med massasjetøfler har størrelser, så husk å velge størrelsen du skal ha! Dersom du har noen spørsmål rundt bestillingen din eller vil reklamere kjøpet, kontakt Fyndiqs kundeservice. Vi hjelper deg!

Fra massasjebenk til massasjesåler

Valgene er uendelige. Om du ønsker å gi din partner en massasje, finner du massasjeoljer og eteriske oljer her. Sett opp massasjebordet og la din partner få kjenne hvordan en skikkelig helkroppsmassasje føles fra sin elskede. Hva er vel bedre enn å bli massert med en velduftende olje? Ikke mye! Likevel kan man også få til en behagelig massasje mens man er hjemme alene. Hvorfor ikke nyte et varmt og velgjørende fotbad. Eller kjøp en neckline slimmer for å redusere fettet under haken ved hjelp av massasje? For den som vil ha den ultimate avslapningen, er en massasjepute det beste kjøpet. Legg deg ned og la puten gjøre all jobben!