Kundeservice

Plaster

866 Tilbud

Filtrer

Plasser for alle behov

På Fyndiq har vi et bredt utvalg av plaster for alle behov. Uansett om du er på utkikk etter vannfast plaster, gnagsår, plaster for inngrodde tånegler eller helt vanlige plaster, finner du dem hos oss til lave priser.

Skavsårssplåster

Har du gnagsår, må du bruke ekte gnagsår.. Her finner du et stort utvalg av ulike gnagsår. Felles for spesielt gnagsår er at de transporterer bort all væsken som kommer fra et gnagsår. I tillegg er de tykkere og motstår friksjon og trykk bedre enn et vanlig plaster. Du kan også bruke gnagsår som et forebyggende tiltak hvis du skal bruke et par nye sko som ikke passet helt til innersålen din. Vi har gnagsår i mange forskjellige størrelser til lave priser.

Vanntette plaster

Har du behov for vanntette plaster, har du kommet til rett sted. Hos oss finner du et stort utvalg av ulike vanntette plaster. Vanntett plaster kan brukes hvis du skal dusje eller bade og for å beskytte såret ditt. I vårt brede sortiment finner du alt fra små runde lapper til virkelig store vanntette lapper som du kan bruke hvis du har et større område som skal beskyttes. Du kan velge mellom transparente eller hudfargede lapper. Til de små barna kan du selvfølgelig velge våre vanntette barneplaster med ulike motiver som barna liker.

Plaster til tær og føtter

Dres du med inngrodde tånegler kan våre populære plaster mot inngrodde tånegler være noe for deg. Ofte kjenner du selv når en neglesopp er i ferd med å oppstå. Det er da du bør bruke neglesoppplaster som avlaster trykket over neglen. Et annet problem med føttene er at visse deler og støt på føttene får mye press og friksjon fra skoene dine. Ofte er det i et noe begrenset område hvor huden blir tykkere over tid. For å beskytte disse områdene kan du bruke våre små runde skumputer som reduserer trykk og friksjon på området du har vondt. Skumputene er selvklebende og vannavstøtende, så selv om du bruker dem når du driver med sport og svetter, holder de seg på plass på foten.