Kundeservice

Kammer

4 260 Tilbud

Filtrer

Kjøp en billig kam på nett hos Fyndiq

En stilig frisyre krever riktige verktøy og produkter, noe som gjør at du ikke bør glemme det viktigste du kan ha i arsenalet ditt: nemlig kammen din. Og billige kammer er akkurat det du finner her i denne kategorien hos oss på Fyndiq! Hva med for eksempel en tupping-kam for dager du vil ha skikkelig volum og kanskje en kam for detangeling? Ta en titt på vårt brede sortiment og finn den billige kammen som passer best for deg og håret ditt!

Tips for et vellykket kjøp

Hårspray, voks og andre gode hårprodukter er også tilgjengelig hos oss i Fyndiq - og husk at frakten er den samme uansett hvor mange produkter du kjøper! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Alle trenger en kam noen ganger

Vi har alle dager hvor håret er mer eller mindre besatt, og hva bruker vi dä Akkurat, en skikkelig kam. Og her hos oss i Fyndiq er det både sparsomme og tette kammer å velge mellom for best resultat! Hva med for eksempel en Macadamia Natural Oil Healing Oil Infused Comb som retter ut håret samtidig som du pleier håret med olje uten å etterlate fete spor? Eller kanskje du vil ha en kam å ha i vesken? Så ta en nærmere titt på våre sammenleggbare kammer fra andre kjente merker!