Mann

29 Tilbud

Menns rett til hårpleie

Et virkelig fint hår er det alle ønsker, menn og kvinner. Og til slutt, vi lever i en tid hvor menn faktisk kan være fiksert på håret, og gjør alt de kan for å få den ultimate frisyren. Her på Fyndiq kan dere hårglade menn finne massevis av hårpleieprodukter for menn, og vi selger alle produktene litt billigere enn originalprisen. Har du tynt hår eller har tykt hår spiller det ingen rolle, hos oss er det noe for enhver smak! Kom innom og se om du finner det som kler håret ditt, du og håret ditt vil garantert få glede av vårt store utvalg

Tips for et vellykket kjøp

Skal du kjøpe noe til mannen din? Da er hårpleie den perfekte gaven til ham! Frakten er også den samme uansett hvor mye du bestiller! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Mann med hår

Det er vel sant at det er mann med hår? Og det må være vanskelig for mennene som lider av hårtap, noe som er ganske vanlig. Foreløpig finnes det ikke noe mirakelprodukt som stopper hårtap hos menn, men det finnes hårprodukter som gir litt tykkere hår, for eksempel Toppik. Sjekk det ut hvis du får tykkere hår! I tillegg til det produktet er det selvfølgelig mye annet å finne hos oss, alt fra sjampo til voks. Hårpleie for menn er gøy, og spesielt med de riktige produktene, og disse finner du her!