Kundeservice

Takfester

119 Tilbud

Filtrer

Kjøp billig takfeste til TV på nett hos oss på Fyndiq

Lei av å ha TV-en hengende på veggen akkurat som alle andre har? Da kan et billig TV-takfeste være noe for deg, og det er akkurat det vi har samlet mye av her hos oss på Fyndiq. Hva med for eksempel et høydejusterbart TV-feste som kan heises opp og ned? Eller kanskje du heller vil ha et takfeste som holder TV-en pent på plass? Ta en titt på vårt brede utvalg og finn den takmonterte TV-en som passer best for dine preferanser!

Tips for et vellykket kjøp

Ikke glem å sjekke så det er riktig mål på takfestet du kjøper, det ville Vær uheldig hvis festet og TV-en din er i forskjellige størrelser! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Fint med TV i taket

At TV-en skal stå på en TV-benk eller sitte på veggen kan være irriterende i lengden, og spesielt på mindre flater tar TV-en kun plass – men det er en enkel løsning. Sett TV-en i taket i stedet ved hjelp av et smart takfeste. Den er både fin og smart. Mange TV-takfester er også roterbare og kan justeres til forskjellige TV-størrelser, men innenfor et visst område. For eksempel er det et Deltaco takfeste og det fungerer for en TV-skjerm mellom 23 til 40 tommer - og andre går helt opp til 63 tommer eller mer!