Kundeservice

Projektortilbehør

1 161 tilbud

Her på Fyndiq kan du finne alt du trenger for en virkelig vellykket filmkveld. Vi har flere forskjellige typer tilbehør som gjør det enklere når du skal bruke TV-en. Hvis du leter etter projektortilbehør, har du kommet til rett sted. Sjekk utvalget vårt nedenfor.


Filtrer

Kjøp billig projektortilbehør på nett

Ved hjelp av en projektor og et projektorstativ kan du invitere til en filmkveld utenom det vanlige når filmen, serien eller hockeykampen kan vises på storskjerm. I vårt utvalg kan du velge mellom flere forskjellige nyttige projektortilbehør. Vi har for eksempel flere varianter av skjermer i ulike størrelser slik at du kan velge en som passer inn i hjemmet ditt. Du kan velge mellom skjermer med eller uten pidestaller og duker som du fester på en vegg etter eget valg. I tillegg til å ha lerret, har vi også kabler og projektorfester. I tillegg har vi stemningsfullt lys som bidrar til en bedre filmopplevelse. Velkommen til å sjekke ut vårt brede utvalg og finne det du trenger for å begynne å vise filmer ved hjelp av en projektor.

Tips for et vellykket kjøp

Til å begynne med er det viktig at du tenker på å montere skjermen eller braketten slik at den blir rett. Ellers er det en risiko for at det blir et urovekkende øyeblikk. Derfor må du være forsiktig når du setter opp skjermen. Sørg også for å fjerne ting som er i veien slik at du har fri sikt på skjermen. Et annet tips er å sjekke størrelsen på skjermen eller lerretet du er interessert i. Produktbeskrivelsen må tydelig angi hva dens dimensjoner er, slik at du kan avgjøre om den passer på veggen du har tenkt å montere den på. Pass på å måle veggen for å finne ut hvilken størrelse som er rimelig. Har du spørsmål om våre produkter eller din bestilling, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice så hjelper de deg med saken. Hos oss handler du med åpent kjøp etter forbrukerloven og vi kan hjelpe deg dersom du ønsker å foreta en retur.