Kundeservice

Fly

698 tilbud


Filtrer

Kjøp et radiostyrt fly billig på nett

En morsom leke som barn og voksne har lekt med i mange tiår er det radiostyrte flyet. Flyet kan fly i luften og styres enkelt med en kontroll. De som blir skikkelig gode kan til og med utføre kunst med flyet, for eksempel en loop eller et dykk. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige radiostyrte fly og du kan velge mellom en rekke ulike modeller - både store og små! Skynd deg å prute nå!

Tips for et vellykket kjøp

Vi har en rekke radiostyrte dingser i vårt store utvalg. Du finner blant annet et radiostyrt helikopter og en radiostyrt bil. Kjøper du flere ting enn én, betaler du fortsatt samme frakt! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Fly i forskjellige størrelser

Siden det finnes en rekke fly på denne siden, kan du velge et fly som passer din smak eller kjøpe flere typer fly. De som ønsker et minifly som er lett å kontrollere og som flyr jevnt, kan kjøpe seg en Fox håndseilt seiler som veier kun 62 gram. Er du ute etter et litt tyngre fly med mer kraft, kan du for eksempel kjøpe et jagerfly Quadcopter utstyrt med LED-lys eller en Nine Eagle skyclimber med skikkelig brede vinger!