Kundeservice

Tilbehør

5 868 tilbud


Filtrer

Finn billig tilbehør til dronen din her

Vi har trolig Nordics største utvalg av bra og billig tilbehør og reservedeler til dronen din som: Minnekort, adaptere, kabler, signalforsterkere og beskyttelsesdeksler. Velg og se på tilbehøret du trenger og finn det som passer best til din modell. Velkommen til prute!

Kjøp billig tilbehør til dronen din på nett

Du finner alt du trenger til dronen - billige minnekort, beskyttelsesdeksler, kabler og signalforsterkere. Det eneste du trenger å gjøre er å søke etter din modell og drone i søkevinduet for å få ulike forslag, for eksempel DJI dronetilbehør eller dronetilbehør.

Du finner også nye propeller, spaker og kabler som må byttes i tilfelle av mulige reparasjoner. Vi har også nattindikatorlys som gjør dronen synlig i flere kilometer i mørket. De veier bare noen få gram som ikke påvirker ytelsen til dronen.

Tilbehør til dronen din - vårt utvalg

Det er praktisk å ha et soldeksel til nettbrettet ditt, det gjør arbeidet enklere da du unngår solskinnet når du bruker din DJI-drone. Den universelle utformingen gjør at den passer med de fleste nettbrettmodeller. Den tar også minimalt med oppbevaringsplass når den er brettet opp.

Trenger du en holder til nettbrettet ditt finner du også dette hos oss, noe som gjør arbeidet mye enklere. Du finner også tilbehøret til nettbrettet ditt hos oss, som beskyttelse for skjermen din, noe som er bra når du er ute og jobber eller utforsker med dronen din.

Polarisasjonsfilter til kameraet

Hvis du trenger et polarisasjonsfilter, har vi også ha dem. Disse filtrerer ut refleksjoner og øker fargemetningen i bildene dine. Du har også muligheten til å styre lysinntaket med disse filtrene. Filtrene er gode å bruke under lyse forhold når du ønsker å oppnå lengre lukkertid.

I tillegg til filterets egenskaper gir de god beskyttelse for kameralinsen din. Det er billigere å bytte filter enn å bytte selve kameraet.

Velg riktig drone

Husk å sjekke en ekstra gang slik at du velger riktig modell når du handler, da blir du ikke skuffet når leveringen kommer. Velkommen til å finne billig tilbehør til dronen din, med stilige og smarte produkter allerede i dag, vi på Fyndiq. se lagerfører nye produkter daglig!