Kundeservice

Minnekort

673 Tilbud

Filtrer

Kjøp populære SD-kort billig her

Her finner du alle typer minnekort, sd-kort som minnekortlesere og micro sd-kort til din elektroniske enhet. Kameraet, datamaskinen eller hva det nå er som må lagres på dette fleksible kortet. Bilder og filmer lagres enkelt på et minnekort og kan deretter brukes i en annen enhet, hvorfor ikke spille av de morsomme filmene dine gjennom datamaskinens minnekortleser?

Tips for et vellykket kjøp

Vanligvis de fleste minnekort for mange forskjellige enheter, men sjekk for en forholdsregel at det ikke er et spesielt sd-minnekort til en Samsung eller lignende som du legger i handlekurven og som ikke passer til enheten din hjemme i det hele tatt. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din

Lagre dine beste minner

Det er selvfølgelig viktig å kunne lagre dine beste minner og dette er enkelt å gjøre et godt minnekort. På et micro SD-kort lagrer du ofte mobilbildene dine med en kapasitet på flere GB. Minnekortet er så lite at det trengs en adapter for å kunne overføre bilder og tillatelser. Et minnekort kan gå opp til 64 GB og er mer for elektronisk utstyr med større filer, et eksempel på dette er videokameraet. Er du ute etter å ha en minnekortleser som tar de fleste formater, for eksempel MS, CF, Micro SDHC eller M2, er det også den muligheten. Bare klikk hjem alle de billige minnekortene i forskjellige formater og begynn å lagre.