Kundeservice

Stativ

341 tilbud


Filtrer

Høyttaler med stativ er smart

Lei av bråkete eller lite støy fra telefonen, stereoanlegget eller datamaskinen? Da er det mest sannsynlig en høyttaler med stativ du trenger. Kanskje passer en Divoom iFit-1, en høyttaler som også fungerer superbra som stativ for smarttelefoner, samtidig som den forbedrer lydkvaliteten? Eller kanskje du foretrekker et Kitsound høyttalerstativ? Ta en titt på vårt brede utvalg av bærbare stativer med høyttalere og du vil garantert finne noe som passer deg og dine behov!

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du et nytt surroundanlegg, eller er det på tide å bytte dine bærbare høyttalere med datamaskinen din? Da har du kommet til rett sted, for vi i Fyndiq har massevis av produkter innen lyd å velge mellom! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

En bærbar høyttaler og stativ i ett?

Du finner den her hos oss på Fyndiq! Vi har massevis av billige stativer med høyttalere og stativer for høyttalere å velge mellom! Du finner for eksempel stativer fra både Logitech og andre spennende merker, og det er massevis av stativer å velge mellom! Kanskje et Horn Stand for iPhone i en fargerik nyanse eller kanskje et Divoom iFit-2 stativ og høyttalere til nettbrettet ditt? I vårt store utvalg finner du sannsynligvis stativet for høyttalere du leter etter! Velkommen til gode kjøp!