Kundeservice

Reservedeler

5 117 tilbud


Filtrer

Reservdelar Gaming

Hos oss i Fyndiq kan du finne alle reservedelene du kan tenke deg å trenge til ditt spilloppsett. Vi har alt fra reparasjonssett til skjermbeskyttere og annet tilbehør. Alt du trenger å gjøre for å finne delene du trenger er å bla gjennom vårt enorme utvalg. Fyndiq har alltid en veldig lav og god pris. Med vårt store utvalg av spillreservedeler kan vi nesten garantere at du finner det du leter etter. Skal du kjøpe flere deler samtidig kan du prøve å finne et sett som inneholder det du trenger, da får du delene litt billigere enn om du hadde kjøpt alt separat.

Reparationssatser

Hvis du leter etter et reparasjonssett til din kontroller eller konsoll har Vi har et stort utvalg som mest sannsynlig inneholder delene du trenger. I et reparasjonssett følger det ofte ikke bare med reservedelsspill, vanligvis følger også verktøyene som kan være nødvendig. Disse verktøyene kan omfatte alt fra spesialdesignede skrutrekkere til verktøy for å bryte opp plastskall og deksler. Hvis du trenger å reparere en kontroller eller konsoll, anbefales det sterkt å kjøpe et reparasjonssett. Siden settet inneholder de riktige verktøyene, må det være minst sjanse for å ødelegge kontrolleren eller konsollen ved et uhell. Sjansen er fortsatt ikke lik null, så vær forsiktig, men riktig verktøy til riktig formål er langt for å sikre at det ikke går i stykker.

Andre reservedeler

Vi har også et stort utvalg av ulike reservedeler som er ikke en del av reparasjonssett. Vårt utvalg inkluderer for eksempel ladeporter, batterideksler, strømadaptere, batterier, sett med knapper for kontroller, flexkabler, vibrasjonsmotorer, deksler for kontroller, med mer. Alle disse reservedelene kommer til en veldig billig pris. Husk at noen deler krever lodding, så sørg for å lære å lodde først. Alternativt kan du spørre noen som kan lodde om å hjelpe deg.

Tilbehør

Fyndiq har også et stort utvalg av tilbehør og ekstradeler til en rekke forskjellige konsoller. Eksempler inkluderer skjermbeskyttere, microSD-kort, pekepenner, USB-håndbremser, silikondeler til joysticks, ladere for kontrollere og mer. Dette tilbehøret er dingser designet for å forbedre eller utvide spillopplevelsen. Reservedeler, derimot, er der for å la grunnleggende konsoll- og kontrollerfunksjoner fungere skikkelig.