Kundeservice

Lås

678 tilbud


Filtrer

Beskytt kameralinsen med riktig linsedeksel

Alle som er interessert i fotografering vet hvor dyre gode objektiver er og at de også er veldig skjøre. Det siste du ønsker er at objektivet skal knekke eller at objektivet skal ripes opp, så det er ekstremt viktig å investere i et godt linsedeksel som beskytter objektivet skikkelig. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg på nett av billige linsedeksler til alle typer kameraer og objektiver. Velg mellom en rekke ulike linsedeksler, som alle har beskyttende egenskaper

Tips for et vellykket kjøp

Hos oss i Fyndiq kan fotografinteresserte finne alt mulig for å ta det perfekte bildet. Velg mellom alt fra softboxer til kamerarenseprodukter! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Linsedeksel med snap-on funksjon

Alle linsedeksler som er samlet her på Fyndiq har en såkalt snap-on funksjon. Denne funksjonen gjør at du ikke trenger å ta tak i kanten av linsen, men du kan enkelt ta av og sette på dekselet ved å trykke på linsedekselet. Mange av linsedekslene har også en ledning som hindrer deg i å miste linsedekselet like lett. Ledningen får dermed dekselet til å henge fra kameraet når det ikke er på objektivet. For de linsedekslene som ikke har ledning, kan du kjøpe en holder til lokket. Denne holderen er også tilgjengelig for kjøp på denne siden!