Kundeservice

Mediaoppbevaring

569 tilbud


Filtrer

Lagring av CD-er og minnekort

Det meste er i skyen i disse dager, men er du på jakt etter smart og sikker lagring av CD-er og minnekort, finner du dem hos oss. Enten du leter etter en hylle eller en liten veske til minnekort, har vi lagringen du trenger.

Oppbevaring av minnekort

De små minnekortene dine kan lett bli borte. Hos Fyndiq finner du gode, smarte vesker hvor du kan oppbevare minnekortene dine. Veskene våre har mange små rom slik at du enkelt kan organisere minnekortene dine. Du finner veskene i flere forskjellige farger og størrelser. I vårt brede sortiment finnes det også vanntette vesker som kan være bra for deg som reiser. Skulle en ulykke være ute, har du kortene dine trygt i disse posene. Ønsker du ikke å kjøpe veske før reisen, har vi også gode vanntette, slitesterke vesker for oppbevaring av elektronikk.

Snygga mediaskåp

På Fyndiq finner du medieskapet som skal organisere CD-samlingen din. For de som ikke vil ha CD-ene på åpen hylle, er våre stilige medieskap med dører et godt alternativ. I tillegg holder skivene seg støvfrie hvis du oppbevarer dem i et skap. Som vanlig hos Fyndiq handler du til lave priser og har fri frakt. I tillegg har vi rask levering.

Åpne hyller for CD-ene dine

Har du mange CD-er liggende spredt her og der i hjemmet. Da er det kanskje på tide at du får en fin CD-hylle. Hos Fyndiq finner du masse forskjellige hyller, som vanlig har vi et bredt utvalg av størrelser og farger. Her finner du oppbevaring som passer både på soverommet ditt, men like godt på kontoret. Benytt anledningen til å gjøre et kupp, vi har lave priser og gratis frakt. I tillegg har vi rask levering.

Browse rack for CD-lagring

Hos oss finner du fleksible stativer for CD-lagring og DVD-lagring. Sjekk ut våre CD-flipperspill som du kan plassere på en hylle eller ha på skrivebordet. Med disse kan du raskt bla gjennom platene dine og ha en oversiktlig lagring. Hos Fyndiq har du alltid lave priser og fri frakt. I tillegg har vi raske leveranser.