Kundeservice

Fester

2 911 Tilbud

Leter du etter en god og sikker måte å sikre datamaskinen din på? Da har du kommet til rett sted. I vårt brede utvalg finner du alt du trenger til din datamaskin. Nedenfor har vi samlet våre bærbare stativer eller skjermfester som det også kan kalles.


Filtrer

Hold datamaskinen på plass

Å ha et stativ for bærbar PC er en god måte å beskytte datamaskinen mot overoppheting. I tillegg kan du med et godt skjermfeste sørge for at datamaskinen står stabilt på plass. For eksempel i sengen eller på skrivebordet. Hos oss i Fyndiq finner du et bredt utvalg av bærbare stativer. Vi har laptopfester i alle størrelser som gjør at du kan finne noe som passer. Vårt utvalg er også bredt når det gjelder ulike modeller, slik at du kan ha et laptopstativ som går i ett med innredningen din.

Praktisk og trygt

Hvis du vil være sikker på at datamaskinen virkelig er på plass, bør du bruke en skjermfeste. De er veldig enkle å bruke og den bærbare datamaskinen vil sitte trygt på plass. I tillegg til å være enkle å bruke, er våre bærbare stativer også veldig praktiske. Vi har flere sammenleggbare varianter som er veldig enkle å pakke med deg. Flere av våre stativer er laget med antiskli slik at det ikke er fare for at datamaskinen glir ut av stativet og går i stykker. Det er både praktisk og trygt å bruke stativ for bærbare datamaskiner.

Velg riktig datamaskinstativ

For å velge riktig datamaskinstativ må du ta utgangspunkt i dine behov. Bruker du en bærbar PC i arbeidet kan det være praktisk å ha et skjermfeste slik at du enkelt kan feste datamaskinen i god vinkel slik at du kan jobbe i en ergonomisk arbeidsstilling eller holde øye med flere skjermer samtidig tid. Så har vi laptopstativ som både er stilige og fyller sin funksjon. De er et godt alternativ for deg som bruker datamaskinen til å se serier eller filmer i sengen eller på sofaen. Noen av våre datamaskinstativ er laget for en viss størrelse datamaskin, mens andre er mer universelle. Derfor må du lese produktbeskrivelsen for å være sikker på at stativet passer til datamaskinen din.