Kundeservice

Deksler

1 676 tilbud


Filtrer

Gjør datamaskinen din mer personlig med et fint skall

Har du lagt merke til at på hver konferanse, i hver forelesningssal eller i hvert venterom, har alle nesten de samme datamaskinene? Hvite, svarte og noen ganger grå skjell dominerer. Svært mange har Macbook Pro eller Macbook Air, noen har PC. Men hvor gøy er det egentlig? Fyndiq tilbyr en rekke skjell for både Mac og PC i forskjellige fremtredende farger som rosa, grønn, blå, lilla og så videre - til spottpriser! Velkommen inn og prut

Tips for et vellykket kjøp

Med våre tilbudspriser anbefaler vi at du kjøper flere skjell på en gang, så du ikke blir sliten! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Gi den bærbare datamaskinen beskyttelse med et fargerikt dataskall

Stikk ut av den matte grå massen med et fargerikt skall som også beskytter datamaskinen mot riper i tilfelle en ulykke. Hos Fyndiq kan du velge mellom en rekke farger og også noen med mønster og illustrasjoner på! En fargerik datamaskin gir krukken din en identitet og hjelper deg med å matche antrekket ditt! Hva om du hadde samme farge på alle klærne dine hver dag? Ikke utsett den bærbare datamaskinen for det samme kjedelige uhellet – pynt den heller opp med datadeksler i forskjellige farger! Endre etter humør, etter vær, etter antrekk eller rett og slett etter hva du synes ser best ut!