Kundeservice

Interne kabler

1 402 tilbud


Filtrer

Tilbehør som får datamaskinen til å fungere

Datamaskiner er noe som på mange måter hjelper oss mennesker, i hverdagen så vel som på jobben. Men ingen datamaskin kan gjøre jobben sin hvis den ikke har riktig datatilbehør. Her på Fyndiq kan du derfor finne et stort utvalg av internkabler, og det er virkelig billig også! Uten datakabler får du ikke en god datamaskin, så det er virkelig et must å ha gode interne datakabler. Så ta en titt på vårt store utvalg av alt fra kabelsorteringssett til SAS-kabel, så finner du forhåpentligvis det du leter etter!

Tips for et vellykket kjøp

Det er selvfølgelig forskjellige interne kabler å velge mellom , så sjekk gjerne en ekstra gang slik at det er riktig variant som ligger i handlekurven! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Løs feil med riktig kabel

Å ta vare på datamaskinen er ikke alltid lett, men noen ganger er det faktisk mye enklere enn du kanskje tror. Noen ganger er det den litt klassiske feilen med en ødelagt kabel som spøker! Da er det heldig at det enkelt fikses med for eksempel ny internkabel, noe du kan fikse på egenhånd ved å klikke hjem en på nett. Så før du sender bort datamaskinen til reparasjon, bør du kanskje heller klikke hjem en ny intern USB-kabel eller lignende!