Kundeservice

Belter

117 tilbud


Filtrer

Hold babybuksene på plass med et belte

Å kjøpe klær på nett og spesielt barneklær på nett er noe som har blitt stadig mer vanlig. Imidlertid glemmer mange viktige klestilbehør når de handler på nett, som for eksempel beltet. Og har du et barn som går rundt men lett mister buksene, har du kommet til rett sted. Her har vi billige babybelter i alle mulige varianter. Hvorfor ikke kjøpe et belte med motiver fra filmen Biler? Hvis det ikke er noen film barnet ditt liker, finnes det også belter og belter uten motiver, med stjerner og hjerter og fra andre filmer som Barbapapa og StarWars

Tips for et vellykket kjøp!

Når du søker etter alt fra belter til andre barneklær har vi i Fyndiq alltid et stort utvalg å tilby. Velkommen til å se deg rundt! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Stram barnet ditt

Stram deg selv, er nok noe du sier til barnet ditt ganske ofte. Og ikke så rart – barn trenger ofte hjelp til å lære hva som er rett og galt. Men det er lettere å gjøre det når buksene ikke faller ned og da kan et belte være til hjelp. Hvorfor ikke kjøpe et fint belte gjennom oss på Fyndiq? Med alle de morsomme motivene vi har på beltet vil han snart takke for seg. Vi ønsker imidlertid å gi en advarende finger, med buksene på plass er det mulighet for enda mer ugagn!