Kundeservice

Lunchvesker

1 179 tilbud


Filtrer

Kjøp en billig matpose til barn på nett hos oss på Fyndiq

Trenger du en smart matpose til barnet ditt? Da har du kommet til rett sted. Vi i Fyndiq har samlet et knippe billige matposer, matbokser og matbokser i forskjellige farger og materialer å velge mellom. Kanskje vil barnet ditt ha Disney-motiver i morsomme farger og mønstre? Eller passer det bedre med en klassisk hvit matpose med søte bamser? I vårt brede og billige sortiment finner du det meste, og absolutt en variant du liker. Det er bare et kupp!

Tips for et vellykket kjøp

Tenk på hva barnet ditt vanligvis spiser til lunsj og mellommåltid. Hvor stor veske må du kjøpe for å få plass til alt? Trenger du plass til en kjølelampe for å holde maten fersk og vil du ha plass til en vannflaske også? Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Stabil matpose i platemetall eller en fleksibel og myk bag?

Matboks er alltid en praktisk løsning hvis du har et barn som vil ha med mat eller snacks til skole og fritidsaktiviteter. Hos oss finner du store og stabile nisteposer som rommer hele måltider til å ha med deg på piknik, men også myke i plast og stoff som er enkle å brette sammen og pakke i skolesekken. Hvorfor ikke investere i en for enhver anledning? Ta en titt på utvalget og velg den som passer best for ditt barn!