Kundeservice

Pennal

7 298 tilbud

Søk blant våre pennesaker og penneskrin. Vi har et superstørrelse. Mange forskjellige utskrifter, farger og størrelser. Du finner det som passer barnet ditt. Finne priser og raske leveranser!


Filtrer

Finn billige pennaler til barn på nett hos oss

Noe som alle barn trenger, tro det eller ei, er et pennal å oppbevare blyantene sine i – både på skolen og hjemme for ordentlig orden og orden. Og billige pennevesker til barn, de finner du hos oss på Fyndiq! Vi har samlet et stort utvalg forskjellige pennevesker å velge mellom, og her er noe for enhver smak! Kanskje barnet ditt liker Disney-filmen Frost? Da er et tips å se nærmere på pennalet med Elsa, Olaf og Anna på – eller kanskje barnet ditt foretrekker Avengers and Turtles? Vi har pennevesker fra massevis av barnas favoritter å finne blant!

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du flere ting til orden og orden på barnerommet eller før skolestart? Vi i Fyndiq har massevis av smarte dingser for barn, store og små! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Mange pennaler for alle barn

Et pennal er ikke bare bra for å rydde opp i blyanter, viskelær og fargestifter - det er også en måte for barn å vise sin personlighet på! Kanskje barnet ditt liker Mikke Mus, Transformers eller bare fine mønstre? Det er noe for enhver smak - både ensfargede pennaler og pennaler i forskjellige materialer. Så sjekk ut utvalget sammen med barnet ditt og se hvilken etui for blyanter som tiltrekker seg mest!