Åpent kjøp i 60 dager

Åpent kjøp i 60 dager

Kundeservice

Gyngedyr

1 Tilbud

Hos Fyndiq kan du enkelt og billig kjøpe husker & huskedyr på nett

Hvilket barn vil ikke svinge seg på en rosa vespa, et mykt lam eller en syngende ku? I vårt brede sortiment finner du massevis av billige gyngedyr, vipper og morsomme klassiske husker. Her på Fyndiq vil du mest sannsynlig finne den perfekte husken for barnet ditt da størrelsene og modellene er tilpasset alle aldre. Velkommen til prute

Tips for et vellykket kjøp

Ved å dobbeltsjekke størrelsen på gyngedyret i forhold til barnets lengde, kan du klare å finne den perfekte størrelsen for å gjøre spillet så morsomt som mulig. Er barnet for høyt, for eksempel for gyngehesten, vil ikke leken gå like greit. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

La barna svinge seg inn i en drømmeverden

En huske- eller gyngedyr er en elskelig leke for alle barn. Med morsomme modeller, størrelser og materialer er det ingen tvil om at barn får lyst til å leke i flere timer. Ved å feste en av dem til takbjelken eller i hagen, vil de eldre barna kunne svinge seg inn i drømmeverdenen! For de yngre er det spennende dyr og kjøretøy med svingskinner som på en fantasifull måte gjør at barna kan kjøre motorsykkel på motorvei eller fly rundt blant skyene sammen med marihøna fra Babblene. Med disse vil barnas fantasier gå i oppfyllelse og stykket vil kunne nå nye høyder!