Kundeservice

Hatter

2 924 tilbud


Filtrer

Kjøp billig lue på nett hos oss

Vi i Fyndiq har samlet en rekke hatter og barneluer som du kan velge mellom. Er du på jakt etter en billig og funksjonell lue eller lue til barnet ditt, er det definitivt her du finner det du leter etter! Hvorfor ikke en marineblå fiskerlue eller en stripet babylue med øreklaffer? Her er alle de forskjellige barnehattene du kan tenke deg, fra rosa til mønstrede og prikkete hatter, hatter, solhatter, regnhatter og beduinhatter. Alt for at du skal kunne velge akkurat det som passer ditt barn!

Tips for et vellykket kjøp

En lue til et barn må passe og være komfortabel, så sjekk størrelsen - og husk også at en god solhatt om sommeren beskytter mer enn solbeskyttelsesfaktor og solbriller! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Lue passer alle årstider

Luer finnes i så mange design som det finnes bruksområder. Enten du vil beskytte deg mot sol og varme eller kulde og vind, passer en lue eller lue som hånd i hanske. Den er også enkel å mikse og matche til ulike klær og anledninger, kanskje en mønstret solhatt blir byttet ut med en blå regnlue til høsten? En babylue med øreklaffer kan derimot endres til en fiskerlue eller stripete solhatt når den lider av varmere måneder. Velg og vel i vårt store utvalg på nett!