Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Sparkebukser

3 Tilbud

Klær til de minste barna

De fleste småbarnsforeldre vet nok hvor vanskelig det kan være å få klær på små barn. Derfor settes det enormt stor pris på når klærne er enkle å ta på og man slipper å kle barnet flere forskjellige plagg. De fleste sparkedrakter har disse fleksible egenskapene og det er ikke rart at mange foreldres favorittplagg er sparkedressene. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige sparkedrakter fra merker som Pippi, Disney og Geggamoja. Kickdressene er tilgjengelig for barn som er nyfødte og opptil ett år gamle! Skynd deg å prute nå

Tips for et vellykket kjøp

Vi har masse klær også til de litt større barna. Disse er bare noen få klikk unna! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

For aktive babyer

Som vi nevnte tidligere, er sparkedrakter veldig enkle å ta på, og når de først er på plass, forblir de selv om babyen kryper rundt eller beveger seg mye i sengen. Du trenger altså ikke tenke på at barnet ditt kan komme ut av plagget. Men hvis du ønsker å skifte bleie til babyen, gjøres det utrolig enkelt gjennom åpningen ved bena. Noen kostymer har føtter og hette mens andre er kortermede. Så det finnes sparkedrakter for enhver smak hos oss på Fyndiq!