Kundeservice

Hodeplagg

225 tilbud


Filtrer

Kjøp hodeplagg til maskerade billig på nett

Hva er et maskeradekostyme uten hodeplagg? Ikke mye, sier vi hos Fyndiq og har derfor samlet et stort utvalg billige hodeplagg som du kan komplementere maskeradeantrekket med! Hva med et piratdiadem eller kanskje en Pippi-parykk? Eller kanskje du var på utkikk etter en brannmannslue eller en ekstra fin piratlue? Det har vi selvfølgelig her også! Ta en titt på vårt utvalg av hodeplagg for barn og finn de som passer best! Velkommen til prute!

Tips for et vellykket kjøp

Bare det å bruke hodeplagg før maskerade er egentlig ikke nok, det er en som er sant! Heldigvis har vi i Fyndiq også samlet komplette maskeradekostymer som du også kan kjøpe hjemme! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Ridderhjelm, diadem eller en søt dyrelue?

Å gå på maskerade eller bare være ekstra søt på fest eller førskole er enkelt ordnet med hodeplagg – og du finner det i denne kategorien. Hva med for eksempel en piratlue i stoff eller kanskje en brannhjelm i plast? Vi har også flotte kranser i stoff, prinsessekroner som kan endres med borrelås og søte dyrehatter å velge mellom – så uansett om barnet ditt vil være tiger, Lucia, Pippi Langstrømpe eller astronaut, finner du hodeplagget til dette her!