Åpent kjøp i 60 dager

Åpent kjøp i 60 dager

Kundeservice

Badebleier

79 Tilbud

Finn badebleier billig på nett hos oss i Fyndiq

Barn i bleiealder kan selvfølgelig også være med på svømming, det eneste som trengs er en skikkelig badebleie - og billige badebleier finner du her hos oss i Fyndiq! Vi har samlet et bredt utvalg av badebleier som barn kan bruke mens de svømmer i svømmebassenget, på stranden eller i bassenget. Det finnes en rekke forskjellige merker å velge mellom, som Lindberg, Minymo og Swimpy, samt mange, mange flere. Se gjennom utvalget og klikk hjem badebleiene som passer for ditt barn, prut gjerne

Tips for et vellykket kjøp

Det er aldri gøy å gå rundt med våt bleie, enten det er pga. en dukkert i den blå eller noe annet, pass på å bytte baby så snart du er ferdig med å bade! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Smart med bleie

Å bade med bleien på er ingen hindring for mange barn – de hopper fornøyd ihvertfall! Men å bade i vanlig bleie er langt fra hygienisk, ikke for barnet selv eller medbadende. Derfor er det smart å la babyen bruke en spesiell badebleie. Disse er utformet for å ikke hindre barnets bevegelighet, men samtidig forhindre at det skjer ulykker i vannet under bading. I tillegg er det flere størrelser å velge mellom – og det står ikke på produktet at det er en bleie, smart ikke sant?