Kundeservice

Puslespill

1 322 tilbud

Å legge oppgaver kan være både avslappende og morsomt på samme tid. Tenk på det som en rolig stund for deg selv eller kvalitetstid med familien. Det er mange forskjellige gåter å velge mellom, både enkle og også veldig vanskelige. Når du skal bestemme deg for hvilket puslespill du skal kjøpe, kan det være greit å tenke på hvor mye tid du vil bruke på puslespillet. Noen puslespill som har færre brikker kan raskt settes sammen, mens puslespill med 10 000 brikker kan ta flere dager. Motivet til puslespillet kan også variere i vanskelighetsgrad, det er de med verdenskart som ofte er litt enklere og også de med en himmel som kan være supervanskelig å sette sammen. Uansett Du finner en rekke oppgaver på Fyndiq, uansett alder er det noe for enhver smak!


Filtrer

Kupp billige puslespill på nett

Lei av brettspill, men fortsatt ivrig etter å gjøre noe med noen? Da kan et puslespill være noe for deg! Her har vi massevis av billige puslespill å velge mellom m Hva sies som et megapuslespill i 1500 biter med Lofoten i Norge som motiv? Eller kanskje du vil ha en puslespillmatte med bokstaver til de minste? Vi har puslespill for voksne og vi har puslespill for barn, og hva er vel mer koselig enn et puslespill som alle kan gjøre sammen – skaff deg ting spør du oss! Sjekk ut vårt store utvalg av spennende oppgaver, eller gåter som vi på spøk liker å si, og kjøp det du vil ha i dag!

Vanskeligheter med gåter: enkelt, vanskelig eller midt i mellom?

Puslespill kommer i alle mulige forskjellige design og grader vanskelighetsgrad, og jo flere brikker puslespillet har, jo vanskeligere er det å løse – vi har gåter som har så mange som 10 000 brikker som er mye vanskeligere å løse! For deg som ønsker enda mer utfordring har vi også 3D-puslespill med ulike motiver, de passer alle som har litt tålmodighet og som liker å bygge. For de mindre tilbyr vi i stedet barnepuslespill som har større brikker og ikke så mange som barna kan løse på egen hånd eller sammen med en voksen, altså hvordan hjernen trekker konklusjoner, fordi puslespill krever fokus da brikkene må passe inn i hverandre på riktig måte og danner et spesifikt bilde. Studier innen kognitiv inferens har også pekt på at gåter hjelper deg med å trene opp din evne til å løse oppgaver som krever at du finner sammenhenger for å skape en helhet. Og selvfølgelig er det veldig gøy også!

Puslespill er et utmerket tidsfordriv og kan gjøres alene eller sammen med hele familien.

Jo flere brikker et puslespill har, jo lengre tid tar det å legge, så det er perfekt for deg som er ute etter en utfordring. Puslespill er også en god aktivitet for å trene hjernen til å se mønstre og logikk, noe som gjør puslespill til en utmerket jobb for både store og små

Hva er et puslespill?

Et puslespill er laget av formede biter som du må sette sammen med hverandre for å lage et motiv eller bilde. Klassiske puslespill er laget av tre, men det finnes også puslespill i plast og andre materialer å velge mellom. Hvor mange brikker et puslespill har er forskjellig og du kan finne puslespill i alt fra 5 brikker for de aller minste opp til puslespill i 10 000 brikker, og det er greit å vite at jo flere brikker, jo høyere er vanskelighetsgrad og utfordring.