Kundeservice

Leire

1 064 tilbud


Filtrer

Kjøp billig leire på nett hos oss på Fyndiq

Smiler du også når du hører ordet leire? Her på Fyndiq er smilene våre brede. Dette fordi vi har masse billig leire i alle mulige farger og varianter. Hva vil du bygge for noe? Naturfarger i brunt som karri og terrakotta egner seg hvis du ønsker å forme en potte til plantene dine eller småting. Metalliske farger som sølv og gull gjør gløden fra lykten synlig på en lang vei. Finn noe morsomt og begynn å bygge mens du er på farten

Tips for et vellykket kjøp

Husk at ulike typer leire har ulike tørketider. Avhengig av tykkelsen tar det vanligvis mellom 1-2 dager før bygningen din tørker, og hvis leiren føles kald, pågår tørkeprosessen fortsatt. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Bygg, mal og skulptur

Leire er et slags håndverk som passer alle og finnes i mange forskjellige varianter. Cernitlera er bra for skulpturer og hvis du ønsker å blande materialet med perler eller rhinestones. Modellering er perfekt for de som ønsker å male kreasjonene sine med litt morsom hobbymaling etterpå. Hos oss i Fyndiq kan du også finne skumleire, som er en type leire i form av små perler, som lett fester seg til andre gjenstander om du bare vil bruke den til å dekorere. Trenger du modelleringspinner å forme med? Vi har det også. Bare fantasien setter grenser! Velkommen til gode kjøp!