Kundeservice

Trommer

1 182 Tilbud

Filtrer

Kjøp billige trommer på nett hos oss på Fyndiq

En musiker kan trenge mye, hvilken flaks at vi har et så stort utvalg av musikkinstrumenter du kan velge mellom! I denne kategorien finner du massevis av billige trommer. Du finner cajon med bag, 10 tommer og 12 tommer trommeskinn fra Remo, et smart sett med digitale trommer fra Alesis og mye mer! Du kan også finne cymbaler og forskjellige typer trommeslagere samt en obligatorisk trompetpedal for å få den mørke lyden på basstrommen din. Handle ditt nye, billige trommesett hos Fyndiq

Tips for et vellykket kjøp

Ønsker du også et mikrofonstativ til lederen i bandet? Du finner den i den samlede kategorien Musikkinstrumenter! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Cymbaler, puckbeats eller jazzete trommebeats?

Hva du leter etter for en tromme avhenger av hva slags lyd du vil produsere og hva slags musikk du vil spille. Alle som vil spille litt mer jazzmusikk vil kanskje investere i en Jazz Brush fra Vic Firth? En som i stedet vil ha en litt tyngre lyd gjør greit å kjøpe en basstromme fra for eksempel Evans. Et instrument som verken krever strøm eller mer plass er en cajontromme av tre, denne kan erstatte deler av et trommesett dersom det spilles riktig. Det er gøy å spille musikk - skynd deg å finne en tromme i dag!