Kundeservice

Innpakking

13 180 tilbud


Filtrer

Finn alt til gaveinnpakning på nett

Snart er det tid for en dundrende fest og den perfekte gaven til bursdagsbarnet er kjøpt. Har du funnet en gave har du kommet langt, men du er ikke helt der ennå. En stor del av det å gi bort en gave ligger i innpakningen. En fin innpakning kan gjøre hele opplevelsen av å få en gave så mye morsommere! Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige produkter til gaveinnpakning, og du kan velge mellom alt fra gaveemballasje og organzaposer til kort, papir og snorer! Skynd deg å prute

Tips for et vellykket kjøp

Ikke bare kjøp innpakningsproduktene her hos oss, men benytt også anledningen til å kjøpe den perfekte gaven hos Fyndiq! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Sørg for at gaven ser bra ut utenpå

Her på Fyndiq har vi virkelig alt for de som skal pakke inn en gave. Enten det er et lite halskjede eller en fotball, kan du finne en pakke som passer godt! I tillegg kan du finne fine merkelapper til å pynte gaven med, og du kan også finne fine kort til å skrive en hilsen som henger med gaven! Er det en goodiebag du skal gi bort, finner du også perfekte papirposer til det formålet!