Kundeservice

Langrennsski

175 tilbud


Filtrer

Kjøp nye langrennski billig hos oss på Fyndiq

Finnes det noe bedre enn en hel dag i skisporet på et par skikkelige langrennski? Det synes i alle fall ikke vi i Fyndiq og derfor har vi samlet massevis av billige langrennski på nett her hos oss som du kan shoppe blant! Hva med for eksempel et par klassiske ski med tredetaljer eller foretrekker du kanskje et par mer sporty? Ta en titt på vårt brede utvalg og finn de langrennsskiene som passer deg og din stil best – finn dem gjerne i dag!

Tips for et vellykket kjøp

Ikke glem at alle ski er forskjellige og skistøvler du bruker til skiene du kjører presterer med passer kanskje ikke til skiene du kjøper for å gå langrenn med - les produktbeskrivelsen for å se hvilke støvler du bør velge! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Moro å gå langt i stedet for nedoverbakke

Det kan selvfølgelig være vanskelig å komme seg på et par langrennsski, men det er gøy og mange sier også at det er morsommere enn å gå nedover – men det merker man først når man testet. Her i denne kategorien finner du ski for langrenn for både store og små, slik at hele familien kan følge med i løypa og gå. Til barn har vi for eksempel Stiga-ski på 100 cm der stavene til skiene også følger med, smart ikke sant?