Kundeservice

Beskyttelse

173 Tilbud

Filtrer

Hos oss i Fyndiq kan du kjøpe billig beskyttelse til hesten på nett

I vårt brede sortiment finner du alle tenkelige beskyttelser til din hest. Det er viktig at hesten beskyttes på best mulig måte, derfor har vi samlet all viktig beskyttelse som trengs for at hesten skal ha det bra. Benbeskyttelse, støvler og transportbeskyttelse er for eksempel noen av de viktigste beskyttelsene. Men det er også fluehette, ryggvirvelbeskyttelse og kvalitets ridebandasjer! Vi tilbyr selvfølgelig forskjellige modeller for beskyttelsene som passer deg og din hest. Velg og vrak blant alle de billige og kvalitetshestebeskyttelsene - velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Var ikke hestebeskyttelsen du var ute etter? Her på Fyndiq finnes det massevis av andre produkter til hesten din, alt for at du skal skjemme den skikkelig bort med billige men kvalitetsgreier! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Beskytt hesten din mot skade

Vi ønsker selvfølgelig å beskytte hestene våre mot mulig skade. Ved hjelp av ulike typer benbeskyttelse kan du beskytte hestens skjøre sener og forhindre at de sparker seg selv på bena. Med for eksempel støvler kan du også unngå at hesten tråkker på seg selv ved å legge en beskyttelse over hoven. Transportbeskyttelsen, som tilsvarer det åpenbare sikkerhetsbeltet når du er på reise, er også viktig. Vi ønsker vel at hestene skal være like trygge som oss selv? Selvfølgelig er det en selvfølge!