Kundeservice

Bagasjestropper

1 091 Tilbud

Filtrer

Kjøp billige bagasjestropper på nett her

Har du en tendens til å pakke sekken til bredden full av klær og andre ting når du skal ut og reise? Da kan det hende du trenger en god bagasjestropp å sette rundt magen på kofferten for å sikre at den ikke åpner seg ved et uhell! Her på Fyndiq samler vi massevis av billige bagasjestropper i forskjellige materialer og stiler for deg å handle. Hva med en stropp med kodelås til å feste kofferten med? Eller kanskje du bare trenger en pen stropp som holder sammen en elsket koffert som ikke lenger føles så stabil? Uansett - her har vi bagasjestroppene for deg

Tips for et vellykket kjøp

Kombiner gjerne bagasjeremmen med bagasjelås så blir det ekstra vanskelig for uvedkommende å komme inn i bagasjen! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Bagasjestropper har forskjellige formål

En stropp rundt kofferten har mange formål. Skal du ut å campe med en stor ryggsekk, kan du bruke en bagasjestropp til å feste telt eller teppe på ryggen, har du tenkt på det? Du kan også bruke bagasjestropper for å sikre at kofferten ikke åpner seg når du sjekker den inn på flyreisen – og velger du en utstående stropp kan du raskt identifisere vesken din fra andre! Her har vi bagasjestropper for alle slags kofferter å finne blant - kjøp gjerne nå!