Tekst og ord

51 Tilbud

Gjør bilen eller båten din tilpasset med et fint dekal fra Fyndiq til en billig pris


Kjøp dekaler med tekst og ord på nett

Et tekstdekal med tekst og ord kan brukes til mye, og derfor har vi i Fyndiq samlet massevis av billige dekaler med tekst og ord som du kan velge mellom her hos oss på nett. Kanskje du vil ha et klistremerke med navn på, eller et støtfangerklistremerke som sier Hold avstand? Uansett hvilken type støtfangerklistremerke med tekst og ord du leter etter, finner du et stort utvalg her hos oss. Velkommen til prute!

Tips for et vellykket kjøp

Leter du etter andre typer dekaler å feste på bilen? Vi i Fyndiq har massevis av dekaler med dyr, motiver og mer også! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Vis hvem du er med et støtfangerklistremerke

Kanskje du vil oppfordre andre sjåfører til å kjøre forsiktig? Da er et støtfangerklistremerke med tekst og ord perfekt for å vise dette. Du fjerner beskyttelsesfilmen på tekstdekalen du har valgt og fester deretter meldingen på bilens bakrute, støtfanger eller hvor du måtte ønske det. Da er det klart! Kanskje du vil ha et klistremerke med navnet ditt på, med teksten Queen of the road eller en annen slags morsom melding? Ta en titt på vårt brede sortiment og finn tekst- og ordklistremerket som passer deg og din personlighet best!