Kundeservice

Gjør et kupp på billig tilbehør til hund på nettet

107 600 tilbud

Hunden er menneskets beste venn og fortjener å bli skjemt bort med det beste tilbehøret, leter du etter halsbånd, senger, klær eller vannskåler? Ikke bekymre deg, hos Fyndiq kan du finne mye forskjellig tilbehør til hunden din. Vi har også viktig tilbehør som refleksvester og halsbånd som lyser og blinker for å gjøre hunden din mer synlig når dere er ute og går tur i mørket. Når du kommer hjem fra turen og hunden din er skitten, har vi også rengjøringstilbehør som er enkelt å bruke og får skitten raskt av hunden din før dere begge blir slitne!


Filtrer

Masse tilbehør til hunden din

Hunden er menneskets beste venn, og følger oss gjennom mange år av livet. En sånn god venn fortjener vel fint tilbehør? Hvis du vil handle billig utstyr til hunden din har du kommet til rett plass, for her på Fyndiq finner du alle nettets røverkjøp på ett og samme sted! Vi tilbyr et enormt utvalg produkter til lave priser, og fraktkostnaden er alltid lav. Du har med andre ord en kjempemulighet til å gjøre et skikkelig kupp hos oss!

Tips for et vellykket kjøp

Når du bestiller klær til hunden bør du passe på at du velger riktig størrelse! Mål for de fleste klær kommer opp når du klikker på bildet. Hvis du har spørsmål i henhold til bestillingen din eller vil reklamere på et kjøp kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg.

Et bånd til hunden er bare begynnelsen

Det finnes så mye vi kan kjøpe til hundene våre! Først og fremst må vi selvsagt ha et halsbånd og et bånd. Kanskje til og med et litt eksklusivt halsbånd i lær. Men det er så mye mer man kan kjøpe! Noe som er veldig populært for tiden er klær til hunden. Mange liker å kle hunden i en snerten regnjakke eller varmende genser, så hunden slipper å bli våt og kald når man er ute og går i regnet. Har man en hund med pels som krever en del stell kan noen børster eller en trimmesaks være midt i blinken. Skjem bort hunden din litt!