Kundeservice

Gjør et røverkjøp på rimelige lesebriller her

6 479 tilbud

Leter du etter et par lesebriller? Da har du kommet til rett sted, for her finner du et stort utvalg av både stilige og billige lesebriller i ulike modeller, farger og styrker slik at du kan se klart og tydelig igjen.


Filtrer

Kjøp dine lesebriller rimelig online

Merker du at det er vanskelig å se hva det står når du leser en bok med liten tekst eller skroller på mobiltelefonen? Dette er veldig vanlig og kan bety at synet blir svakere. Da er det på tide å skaffe seg et par lekre og effektive lesebriller! Selv om man vanligvis forbinder lesebriller med avislesning kan de brukes til mye mer, for eksempel når du holder på med håndarbeid, jobber i butikk eller som sagt skroller på telefonen eller nettbrettet.

Her på Fyndiq har vi samlet mengder av lekre lesebriller i ulike styrker, slik at du kan velge og vrake. Hva med et par pilotbriller, eller kanskje et par med rund form? Ta en titt på vårt store utvalg av briller fra ulike varemerker og kjøp de som faller i smak!

Tips til deg som skal kjøpe lesebriller

Lesebriller finnes i ulike styrker, og det er derfor viktig at du velger riktig styrke for ditt synsbehov. Sjekk med en optiker først, slik at du får et par som virkelig kommer til å hjelpe og forbedre synet ditt. Når du vet hvilken styrke som er riktig for deg er det enkelt å bla gjennom utvalget og finne det riktige paret for akkurat dine øyne. Har du spørsmål eller tanker omkring lesebrillene dine eller vil reklamere på et kjøp, kan du alltid kontakte vår kundetjeneste og få hjelp!

Briller uten styrke

Blant våre lesebriller finner du mengder av briller både med og uten styrke – for kanskje vil du ha briller selv om du ikke egentlig behøver dem, bare fordi du synes briller er flott? Da kan du velge et par innfatninger med glass uten styrke. Hvis du derimot har merket at synet begynner å bli litt tåkete behøver du et par lesebriller med styrke, husk bare å sjekke med optiker først.