Kundeservice

Etuier

3 574 tilbud


Filtrer

Beskytt brillene dine med stil

Vi er mange brillebrukere i Norge og de som ikke bruker briller eier mest sannsynlig et par solbriller. For å sikre at brillene ikke går i stykker når du ikke har dem på, er det nesten nødvendig å ha et etui å sette dem i. Da slipper du å bekymre deg for å ta dem på eller klø dem i vesken eller lommen. Derfor har vi i Fyndiq samlet et stort utvalg av billige brilleetui i flere ulike materialer og modeller. Velg mellom etuier i stoff, tre eller plast! Skynd deg å finne online hos oss

Tips for et vellykket kjøp

For å bruke et brilleetui må du ha briller eller solbriller. Du finner masse forskjellige modeller hos oss som ikke koster skjorta! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Leopardmønstret eller klassisk svart

Noen ser på brilleetui som noe nødvendig for å holde brillene hele og ureparerte. Andre ser på saken som et motetilbehør hvor utseende er utrolig viktig. Uansett hvilken type du er, kan du finne et brilleetui hos oss. Her finner du alt fra en brilleveske i leopardmønster til en sort hardcase til brillene. En del av etuiet kommer også med en mikrofiberpoleringsklut som du kan bruke til å rengjøre brillene dine med!