Kundeservice

Oppbevaring

16 060 tilbud

Få organisert dine smykker ved å oppbevare dem i en stilig og smart smykkeskrin. Vi har mange smykkeskrin å velge mellom i ulike farger, former og modeller slik at du alltid kan oppbevare dem trygt og sikkert.


Filtrer

Kjøp billige smykkeskrin på nett

Enten det er et eksklusivt sølvkjede eller om du eier en rekke designersmykker som trenger god oppbevaring, har du kommet til rett sted! Vi i Fyndiq forstår viktigheten av å oppbevare alle de dyrebare tingene på et godt sted. Hva er bedre enn et smykkeskrin? Her har vi samlet alle smykkeskrin og esker til dine smykker til virkelig lave priser slik at du kan oppbevare dem trygt til du vil bruke dem igjen!

Ting du bør huske på når du kjøper smykkeskrin

Det er noen ting som kan være greit å tenke på når du skal kjøpe et smykkeskrin, for eksempel at det passer der du har tenkt å oppbevare det trygt. Sjekk derfor alltid mål og les beskrivelsene slik at det blir slik du har tenkt. Se også gjennom hvilke smykker du har og hva du ønsker å oppbevare slik at du kjøper et smykkeskrin som er tilpasset det, for eksempel rom for ringer eller øredobber. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du alltid kontakte vår kundeservice så hjelper vi deg! Dessverre er det ofte det som skjer når du bare kaster dine dyrebare smykker i en skuff. Derfor bør du kjøpe et smykkeskrin for å skape orden og orden. Et armbånd floker seg ikke så ofte men det er definitivt for smale halskjeder, så skaff deg et smart smykketre å henge dine smalere smykker i!

Det er også viktig å ikke blande alle de forskjellige materialene i en boks da de kan ta farge av hverandre, men også for din egen del slik at du vet hva som er hva. Skill på ekte smykker og smykker og la gull, sølv og hvitt gull stå separat.