Kundeservice

Strømper

1 974 tilbud


Filtrer

Kjøp unisex-sokker på nett her

En sokk her, og en sokk der og så gled de unna i vask. Ja, sokker har en evne til å forsvinne eller for at noen andre i husholdningen skal bli den nye eieren. for å unngå dette trenger du et stort og godt lager hjemme, og her på Fyndiq har du gode muligheter til å etterfylle strømpebuksene. her er det massevis av billige sokker, og du kan velge mellom alt fra tynne sommersokker til sterkere materialer for kaldere tider. er dere flere i samme hjem kan det være greit å kjøpe sokker i forskjellige farger, så blir det lettere å holde styr på om sokkene er ute og ferierer på andres føtter.

Tips for et vellykket kjøp

Sokkene våre kommer i forskjellige størrelser. Pass derfor på at du har riktig størrelse slik at det blir et så godt kjøp som mulig! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å annonsere kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Tørketrommelen tar alle sokker

Det er allment kjent at tørketrommelen sVelger alle ens sokker. Men kanskje vi skal vokse opp og tenke at siden julenissen egentlig ikke eksisterer, er det heller ikke et tørkemonster som spiser ett par sokker. for å unngå det imaginære monsteret i nisen, kan du kjøpe både høykvalitets bambussokker, bomullssokker og spille det trygt før det usikre ved å klikke hjem en 12-pakning sokker.