Kundeservice

Strømper

1 257 tilbud


Filtrer

Kjøp billige herresokker

Herre fortjener også et par skikkelig fine sokker og nå er det et stort utvalg av rutete, stripete og også varme sokker. Her kan du velge mellom massevis av sokker med ulike funksjoner som varme ullsokker, termosokker og ulike treningssokker. For den moteinteresserte mannen finnes det også stilige og billige sokker fra populære merker som kule Converse og den fargerike suksessen Frank Dandy. Om vinteren skal du være varm på føttene, så det er et must å ha ekte vintersokker. Når du i stedet skal ut og trene, er det spesielle treningssokker med ekstra støtte som gjelder. En smart løsning for den aktive mannen

Oppdater sokkeboksen

Herresokker er en detalj som kan piffe opp enhver manns garderobe. De tidligere grå og kjedelige sokkene er byttet ut med stilige stripete og moteriktige sokker. Med de billige sokkene som er enkle å bestille på nett er det enkelt å bestille flere forskjellige varianter og vips, sokkeboksen er oppdatert!

Tips til et vellykket kjøp

Pass på at du har valgt riktig størrelse før du klikker kjøp, Kalle Anka- føtter var gøy da man var barn, men på en voksen mann er det ikke så fint. Det smarte med å bestille på nett er at det er billig og raskt, ulempen er at du kan bli litt ivrig og trykke på bestillingsknappen før du er helt ferdig. Ta derfor en ekstra titt og se om du trenger et ekstra par ullsokker til sokkeboksen. Hvis det likevel går helt galt, ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg å returnere eller klage på Fyndiq-kjøpet ditt!