Kundeservice

Gjør et kupp på billig tilbehør til smartklokker på nettet

1 596 tilbud


Filtrer

Kjøp tilbehør til smartklokke på nett

Den siste tiden har stadig flere fått seg såkalte smartklokker. Det er ikke så rart, med tanke på hvor gode og praktiske de er. Smartklokkene er som små datamaskiner man bærer på armen. For å få det beste ut av denne trengs det en del tilbehør, som for eksempel armbånd og lader. Her på Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billig tilbehør til smartklokker for at du skal kunne få mest mulig ut av smartklokken din. Skynd deg og gjør et røverkjøp!

Tips for et vellykket kjøp

Pass på at du kjøper tilbehør som passer til akkurat din smartklokke. En lader til Sony Smartwatch passer for eksempel ikke til en Apple Watch! Om du har spørsmål knyttet til bestillingen din eller vil reklamere et kjøp, kan du ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken.

For at klokken skal fortsette å tikke

En smartklokke fungerer ikke som en vanlig klokke, men minner snarere om en mobiltelefon. Derfor må den også lades innimellom. En lader er nødvendig for alle smartklokker, og den kan enten kobles til en USB-lader eller til USB-porten på datamaskinen. Det er også nødvendig å ha et armbånd til klokken, slik at den sitter godt på håndleddet. Her finner du remmer i både lær og andre flotte og slitesterke materialer!