Kundeservice

Deksel

994 Tilbud

Hos Fyndiq finner du flere forskjellige kule og stilige etuier til din Samsung Galaxy s23 Ultra. Det er alltid en god idé å ha et deksel på mobiltelefonen din, for du vet aldri hva som kan skje! Sørg for at mobiltelefonen din er beskyttet mot skader så mye som mulig ved å bruke et etui. I tillegg ser mobiltelefonen din mye kulere ut med et deksel på, spesielt hvis det er et med et stilig og unikt design. I vårt brede utvalg kan du finne et deksel du liker, kanskje til og med to eller tre. Kjøp flere slik at du kan bytte dem ut når du vil!


Filtrer

Hvilket skall velger du?

Farget eller gjennomsiktig? Plast eller silikon? Etui med kortspor eller støttefot? Hvilken sak eller saker du velger for din Samsung s23 Ultra avhenger av hvordan du bruker mobiltelefonen din og også av hvilket formål du vil at saken skal tjene. Er du mest bekymret for potensielle skader og vil beskytte mobiltelefonen din så mye som mulig? Da bør du vurdere å kjøpe et robust deksel som er laget av metall eller silikon, da begge typer materialer absorberer støt og tåler mye bruk. Plast er også et godt materiale for støtdempende etuier, men avhengig av hvilken type plast som brukes, kan det hende at det ikke er like holdbart som de andre materialene.

Eller leter du etter et etui som gir telefonen et ekstra formål, for eksempel et etui med kortspor? I dette tilfellet har du alltid lommeboken med deg så lenge du har mobiltelefonen din, noe som er supersmart for de som lett glemmer lommeboken, men alltid har mobiltelefonen med seg. Et etui med kickstand er flott for de som ofte ser filmer eller videoer på telefonen - du har alltid en liten kino i lommen!

Uansett hvilket materiale du velger for din Samsung Galaxy s23 Ultra mobilveske, er det en god ide å også velge et design du liker. Har du en favorittserie? I vårt brede utvalg finner du mange forskjellige vesker med design fra forskjellige serier! Et favorittmerke? En farge? Mønster? Du finner det etuiet du liker best hos oss.

Finn hos oss!

Leter du også etter etuier til Samsung Galaxy s23 eller Samsung Galaxy s23 Plus? Så ikke gå glipp av vårt utvalg av deksler til disse to mobilene. Husk at du alltid kan kontakte Fyndiq kundeservice hvis du har spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage. Vi hjelper deg med saken din

.