L70

Tilbud

Tilpass telefonen din med tilbehør

Blir du lei av LG L70s hvite eller svarte overflate med metalldetaljer? Da kan det være på tide å kjøpe et fint skall eller etui. Med en beskyttelse som denne kan du enkelt endre utseendet på mobiltelefonen når du føler for det. I tillegg får du suveren beskyttelse når du kjøper denne typen tilbehør. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billig tilbehør til din LG L70, slik at din mobiltelefon blir stilig og beskyttet. Velg mellom en rekke deksler, etuier og skremmebeskyttelse. Velkommen til å forhandle online med oss ​​

Tips for et vellykket kjøp

Leter du etter tilbehør som hodetelefoner eller ladere? Vi har den også på Fyndiq, bare noen få klikk herfra! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Lommebokveske eller deksel?

Når du skal velge deksel til mobilen din, er det mange forskjellige varianter å velge mellom. Ønsker du å samle mobilen, kortene dine og pengene dine på samme sted, kan du kjøpe et lommebokveske. Ønsker du i stedet en beskyttelse som ikke tar mye plass, passer et tynt skall bedre. En annen ting som alle mobileiere bør investere i er en skjermbeskytter. Da trenger du aldri å bekymre deg for en sprukket skjerm eller at skjermen blir ripet opp hvis den for eksempel ligger i vesken!