Kundeservice

Deksel

1 100 Tilbud

iPhone 14 Pro Max er utvilsomt en flott telefon og fortjener derfor en god sak for beskyttelse. Et godt etui til din iPhone 14 Pro Max kan ikke bare holde telefonen din trygg, men kan også utvide funksjonaliteten og forbedre utseendet. Hos Fyndiq har vi et bredt utvalg av etuier for å gjøre din iPhone 14 Pro Max enda mer nyttig og for å holde den i perfekt stand.


Filtrer

Du har mange etuier å velge mellom her hos Fyndiq, og vi er sikre på at du kan finne det perfekte etuiet for deg og din iPhone 14 Pro Max. Tre typer iPhone 14 Pro Max-etuier som har hver sine fordeler er lommebok-etuier, støtsikre etuier og tynne etuier.

Etuier

Lommebok-etuier er gode for å utvide funksjonaliteten til din iPhone 14 Pro Max. Med en lommebokveske til iPhone 14 Pro Max kan du kanskje forlate hjemmet ditt med alt du trenger i saken din. Veskene kan noen ganger ligne tradisjonelle lommebøker i lærmateriale, og andre ganger kan de omfavne den nye og elegante estetikken til selve telefonen. Noen av disse lommebokveskene er bedre til å beskytte telefonen din mot skader enn andre.

Støtsikre vesker

Støtsikre vesker er vanligvis relativt tykke vesker som er laget av et hardt eller gelignende materiale som kan absorbere og håndtere støt når iPhone 14 Pro Max faller i bakken. Vi blir alle litt freaked ut når vi slipper telefonen og bekymrer oss for at den kan ha blitt skadet, men den bekymringen er mye mindre når du har en støtsikker sak. Støtsikre etuier er også ofte vanntette, så de er perfekte for selv den mest eventyrlystne livsstilen.

Tynne etuier

Tynne etuier kan være laget av flere forskjellige materialer og kan komme i mange forskjellige farger og design. Vi har tusenvis av tynne etuier til din iPhone 14 Pro Max her på Fyndiq, så du vil helt sikkert kunne finne et som passer din stil og personlighet. De fleste av disse dekslene tilbyr en viss grad av ripebeskyttelse, men det er sannsynligvis best å ikke miste dem for ofte. I tillegg til å gi telefonen et mer personlig utseende, kan disse tynne koffertene ofte føles bra i hendene og være mye lettere å gripe.

Andre iPhone 14 Pro Max-modeller

Hvis du fremdeles prøver å bestemme hvilken type iPhone 14 du vil kjøpe, kan det være lurt å se på koffertene som er tilgjengelige for iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Plus. Uansett hvilken modell du velger, er koffertene våre alltid godt priset og er en brøkdel av kostnaden for selve telefonen. Så det er definitivt en god idé å bruke litt ekstra for å sikre at din elskede iPhone er med deg i lang tid.

.