Åpent kjøp i 60 dager

Åpent kjøp i 60 dager

Kundeservice

Tilbehør til iPhone 12 Pro Max

1 514 Tilbud

Her finner du alt tilbehøret du måtte trenge til din iPhone 12 Pro Max! Utforsk vårt brede utvalg av billig mobiltilbehør som skjermbeskyttere, deksler, ladere og deksler som holder mobilen din trygg. Velkommen til prut!


Finn mobiltilbehøret ditt hos oss

Trenger du å kjøpe tilbehør til den nye telefonen din? Du kan være rolig, hos oss i Fyndiq finner du det du trenger. Vi har et stort utvalg av mobiltilbehør og her kan du velge mellom ladere, skjermbeskyttere og deksler til akkurat din mobil.

Vårt utvalg av mobildeksler

Hos oss i fyndiq finner du mobildeksler til alle anledninger og vi har deksler for mange forskjellige modeller. Du kan finne alt fra klassiske etuier, lommebokvesker, batterietuier og til og med vanntette etuier. Disse eksemplene på deksler er en del av iPhone 12 pro max-tilbehøret. Det er opp til deg som kunde å velge riktig skall til den modellen du har. Ellers er det en risiko for at den ikke passer til akkurat den mobiltelefonen du har.

iPhone 12 pro max tilbehør

Fyndiq har et stort utvalg av tilbehør til akkurat denne modellen og hos oss kan du finne ladere som fungerer til dette modell. Trådløs lading har blitt en del av iPhones nyere modeller hvor mobilen lades ved å legge den på en tallerken. Fyndiq selger både disse trådløse ladere og vanlige ladere. Du finner både USB- og USB-C-kabler som lar deg lade mobilen hvor du vil. Vi selger også adaptere som er kompatible med ledningene. En USB-C-kabel krever en adapter som har en stikkontakt for å fungere skikkelig.

Velg riktig tilbehør til riktig modell

Det er viktig å finne riktig tilbehør til riktig modell og som vi har mange eksempler å velge mellom kan det være vanskelig for deg som kunde å vite hva som er best for akkurat din modell. Noen modeller fungerer bedre med en bestemt type tilbehør enn andre. En viss type ledning kan fungere bedre for iPhone, mens en annen kanskje ikke fungerer i det hele tatt. Det er det samme når det kommer til skjell. Etuiet ditt må være tilpasset størrelsen på mobilen din for å passe. Hvis du fortsatt føler deg usikker etter å ha gått gjennom utvalget vårt for modellen du har, kan du kontakte oss for å få hjelp.