Kundeservice

Hodeputer

1 506 tilbud

Stort utvalg av soveputer, graviditetsputer og kroppsputer. Velg mellom mange forskjellige modeller, farger og former. Finne priser og rask levering!


Filtrer

Sov godt med en behagelig pute

En av de viktigste ingrediensene for en behagelig og dyp søvn er en virkelig behagelig pute å legge hodet på. Har du feil pute som ikke passer til liggestillingen din, kan du lett få problemer med både nakke og rygg. Her i denne kategorien på nett hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige soveputer og vi har flere forskjellige varianter, slik at alle kan finne en som passer! Velkommen til å finne en sovepute i dag for en herlig natts søvn

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du en myk dyne for å gjøre sengen til et ekte drømmested? Da finner du en ved å se blant teppene her hos oss. Du lærer å finne en du sover som en drøm med! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Puter som gir støtte til hodet

I tillegg til at en sovepute er behagelig å ligge på, skal den også gi god støtte til hode og nakke. Her kan du for eksempel finne en pute fra Tempur som har en buet kant, formet for å gi riktig støtte. Kanten på soveputen hjelper også nakken, uansett om du sover på siden eller på ryggen. Det er også en skikkelig kosepute som kan formes som du vil for en behagelig støtte. Det kan være bra for folk som sover på magen og kanskje det er derfor de ikke kan eller vil ha en pute med kant!